CE ANDRATX 0-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 1)

Inicio » Notícies » Actualitat » CE ANDRATX 0-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

CE ANDRATX 0-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 1)

Punt de partida.

La Unió Esportiva Cornellà no va brillar en la seva estrena a Segona Federació però va sumar el seu primer punt deixant la porteria a zero. Malgrat portar el pes del partit, el conjunt de Genís Sampietro va acusar la falta de fluïdesa en zona ofensiva.

Els verds, que van realitzar un partit seriós davant un rival ben situat i difícil de superar, no van estar especialment encertats en la parcel·la d’atac; partit de poques ocasions, tancat, però que va deixar sensacions molt positives, tant del caràcter competitiu com de la idea de joc.

Un plantejament que va continuar donant els seus fruits en el segon temps, encara que sense generar pràcticament accions de perill. L’equip, amb el primer punt en el caseller, començarà a treballar des de demà per afrontar el següent repte.

En 7 dies arriba el tan desitjat retorn a casa; segona jornada de lliga i estrena al Nou Municipal de Cornellà davant l’SD Ibiza (diumenge 8 de setembre a les 12h).

  • Declaracions post-partit de Genís Sampietro: CLIC AQUÍ

FITXA TÈCNICA

Estadi: Municipal Toni Tatxa

Competició: Jornada 1 – Segona Federació

Gols: –

Àrbitre: Octavio Herranz Monge. Grogues a Adrián (Andratx), i a Albert, Master i Oliveira (UEC).

CE ANDRATX: Elías, Nicoli, Isma, Kevin, Xisco (Flaqué, 65′), Xavi, Miquel, Hermelo, Gálvez (Javier, 65′), Valverde i Juanmi (Alorda, 71′).

UE CORNELLÀ: Miño, Bruno, Pons, Tomás (Juan, 85′), Vilaplana (Adam, 85′), Oliveira, Master (Boris, 65′), Albert (Serra, 79′), Forcén (Bouba, 79′), Marc i Izan.


FOTO: José Lorente

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs