UD ALZIRA 1-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 8)

Inicio » Notícies » Actualitat » UD ALZIRA 1-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 8)

Els minuts finals van tornar a condemnar l’equip.

El gol dels locals en els minuts finals va tirar per la borda el bon partit del Cornellà, que va ser superior en tot moment, amb i sense pilota, i va protagonitzar clares ocasions per a, com a mínim, puntuar en la seva visita a Alzira.

No va trigar a avisar el conjunt de Genís Sampietro; als 30 segons de joc, en una ràpida transició ofensiva, el porter local va treure la pilota en la mateixa línia de gol. Poc després, Forcén la va tornar a tenir amb una rematada des de l’interior de l’àrea que va allunyar Dolz. Després d’aquest bon inici, els verds van mantenir el domini davant un Alzira ben situat i que amb prou feines va tenir presència en atac.

En la segona part la UEC va voler mantenir la idea de la primera i va sortir decidit a desfer la igualada, però la falta d’encert en els metres finals i les intervencions de Dolz van mantenir l’empat en el marcador, no obstant això, quan ja s’encarava la conclusió del partit, una pèrdua en zona mitja va originar una ràpida acció del quadre valencià que va culminar a l’interior de l’àrea Gio, tirant per terra tot el treball realitzat durant 87 minuts. 1-0 i desenllaç molt cruel.

El proper diumenge, 27 d’octubre, la UE Cornellà rebrà l’Elche Ilicitano en horari matinal (12:30h).

• Declaracions post-partit de Genís Sampietro: CLIC AQUÍ

Estadi: Venècia

Competició: Jornada 8 – Segona Federació

Gols: 1-0 (Gio, 88’)

Àrbitre: Pablo Pérez Sánchez. Grogues a Carretero, Kike i Raúl (ALZ), i a Serra i Izan (UEC).

UD ALZIRA: Dolz, Céspedes, Bono, Víctor (Gio, 80′), Dani, Piera (Borja, 90′), Michel (Marc, 90′), Kike, Raúl, Jawed (Fermín, 59′) i Carretero (Kanoute, 90′))

UE CORNELLÀ: Miño, Oliveira, Juan Durán, Adam, Forcén (Tejada, 83′), Ricard (Pons, 70′), Izan, Serra, Mateo (Marc Esteban, 64′), Ibai (Albert, 70′) i Alejandro.