ACORD ENTRE LA UE CORNELLÀ I SPLAU

Inicio » Notícies » Actualitat » ACORD ENTRE LA UE CORNELLÀ I SPLAU
/ Actualitat, Notícies

ACORD ENTRE LA UE CORNELLÀ I SPLAU

Nova col·laboració per a la temporada 2024/2025.

La Unió Esportiva Cornellà i Splau uneixen les seves forces. El club i el centre comercial referència del Baix Llobregat han arribat a un acord de col·laboració amb la finalitat de reforçar el compromís amb la ciutat i, especialment, amb la inclusió social a través de l’esport.

Aquesta col·laboració inclou diverses iniciatives i activitats que tenen com a objectiu promoure la participació de tots en l’esport, amb un enfocament especial en la diversitat funcional.

Una de les parts principals de l’acord és el patrocini de l’equip InserCOR, de la Fundació UE Cornellà. El logo d’Splau apareixerà en la part davantera de les samarretes de joc dels equips inclusius. També es realitzaran jornades esportives amb activitats adaptades per a totes les edats.

A més, una de les grans novetats que inclou aquest acord és la creació de la SPLAU WOMEN’S CUP, un torneig de futbol femení que reunirà prop de 50 equips i 600 jugadores de diferents categories. Es disputarà (a falta de confirmació) el proper mes de juny.

El passat 17 d’octubre, al CC Splau, es va realitzar l’acte de presentació de l’acord entre UEC & Splau (VÍDEO).

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs