Inicio » Notícies » Actualitat » FUTBOL BASE 19-20 OCTUBRE

Quatre victòries, tres empats i una derrota.

RCD Mallorca 0-0 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 8)

Els verds van posar fi a una ratxa de tres derrotes consecutives sumant un punt en un escenari que, fins a la nostra visita, registrava ple de victòries. Gran esforç de tots.

Pròxim rival, a casa: FC Barcelona.

Juvenil B 3-2 EF Gavà (Lliga Nacional, jornada 5)

Va haver de treballar molt el conjunt de Jorge Freixes per sumar els 3 punts i mantenir-se invicte. Després d’una dolenta primera meitat, que va acabar amb 0-2 en contra, els verds van canviar totalment i van aconseguir remuntar en tot just 20 minuts gràcies als gols d’Héctor, Aran i Nuhu.

Pròxim rival, a domicili: EC Granollers.

Escola Valls 0-0 Juvenil C (Preferent, jornada 5)

Repartiment de punts en un partit ben plantejat i amb personalitat per part dels nostres. La falta d’encert en les accions d’atac van privar l’equip d’aconseguir el tercer triomf de la temporada.

Pròxim rival, a casa: CF Can Vidalet.

Girona FC 2-0 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 5)

Primera derrota de la temporada en un enfrontament igualat i amb clares ocasions de perill a favor. Els verds van caure derrotats en dues accions puntuals del rival en la recta final del partit.

Pròxim rival, a casa: CD Sant Gabriel.

Cadet B 2-1 CD La Floresta (Preferent, jornada 5)

El Cornellà va aconseguir la primera victòria de la temporada en un partit en el qual es va mostrar superior al seu rival amb pilota, no obstant això, va haver de remar per sobreposar-se al gol del conjunt visitant. Arnau i De Gracia van ser els autors dels gols de la remuntada.

Pròxim rival, a domicili: UE Rapitenca.

Infantil Sub 14 A 4-1 Fundació Badalona (Divisió d’Honor, jornada 5)

Gran partit de l’equip davant un rival molt físic. Nahuel i Bruno van marcar en la primera meitat i, de nou Bruno i finalment Arnau, van sentenciar en la segona.

Pròxim rival, a domicili: Gimnàstic Manresa.

UE Vilassar Mar 1-1 Infantil Sub 13 A (Divisió d’Honor, jornada 5)

Els verds, que van jugar molts minuts en superioritat numèrica, no van aprofitar el seu avantatge per emportar-se els 3 punts. Gol de Pol Solà.

Pròxim rival, a casa: Fundació Badalona.

PB Collablanc Sants 1-9 Aleví Sub 12 A (Primera Divisió, jornada 4)

Clara superioritat i quarta victòria consecutiva. Els gols, obra de Max (x3), Raúl, Jan (x3), Bruno i Martín.

Pròxim rival, a casa: PB Anguera.