CE SABADELL 1-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 6)

Inicio » Notícies » Actualitat » CE SABADELL 1-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 6)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Derrota per la mínima a la Nova Creu Alta.

Un gol de Javi Delgado en l’equador del primer temps va castigar un Cornellà que va fer un pas endavant en la segona part i va intentar fins al final trobar el camí de la igualada.

Des dels primers minuts la intensitat i la igualtat entre tots dos equips va ser protagonistes sobre la gespa. Els homes de Genís Sampietro, mitjançant una pressió alta, van intentar incomodar un Sabadell que va veure com les primeres aproximacions del partit portaven el segell UEC, no obstant això, els locals van anar gradualment imposant-se en el joc i, en el minut 27, es van avançar arran d’una acció de córner que va rematar Javi Delgado. Per sota en el marcador, els verds van tractar de reaccionar i amb l’arribada de la primera mitja hora es van realitzar els primers canvis. Amb l’1-0 va finalitzar la primera meitat.

En la segona part l’equip va fer un pas endavant tenint més presència en camp rival. La millora en el joc es va traduir en aproximacions de perill; en el minut 55, ho va intentar Javi Serra amb un llançament que no va trobar porteria. Però l’ocasió més clara es va produir en l’últim tram de l’enfrontament; Izan González, en el 84′, va assistir de manera brillant Albert López i, encara que va arribar a rematar, es va trobar amb la vital intervenció del porter rival. La UEC va insistir fins al final però va marxar sense recompensa de Sabadell.

Diumenge vinent, 13 d’octubre, la UE Cornellà rebrà la UE Olot en horari matinal (12:30h).

• Declaracions post-partit de Genís Sampietro: CLIC AQUÍ

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nova Creu Alta

Competició: Jornada 6 – Segona Federació

Gols: 1-0 (Javi Delgado, 27’)

Àrbitre: Manuel Ramírez Marco. Grpgues a Forcén, Oliveira, Juan Durán i Master Omar (UEC), i a Ton Ripoll, Urri i Gianni (CE Sabadell).

UE CORNELLÀ: Miño, Bruno (Juan Durán, 30’), Oliveira (Boris, 76’), Forcén, Ricard, Izan, Serra, Mateo, Bouba (Albert, 57’), Madrigal (Vilaplana, 57’) i Alejandro (Master, 30’).

CE SABADELL: Gianni, Salguero, Cámara, Marru, Cortés (Pedraza, 79’), Javi Delgado (Arthur, 71’), Rubén (Gonpi, 65’), Ton Ripoll, Miguelete (Vargas, 65’), Urri i Juanma.