Inicio » Notícies » Actualitat » FUTBOL BASE 12-13 OCTUBRE
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, dos empats i dues derrotes.

Juvenil A 1-2 Nàstic de Tarragona (Divisió d’Honor, jornada 7)

Tercera derrota consecutiva per als verds, que es van avançar en el marcador gràcies a la diana de Guillem Romagosa però van ser remuntats pel seu rival, amb un gol en el tram final del primer temps i un altre en els primers compassos del segon acte.

Pròxim rival, a domicili: RCD Mallorca.

APA Poble Sec 2-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 4)

Punt positiu en un escenari complicat per al conjunt de Jorge Freixes. Els verds es van avançar fins a dues ocasions gràcies als gols d’Aran i Jordi però els locals van aconseguir igualar. Amb el 2-2 al descans el Cornellà va tenir clares ocasions en la segona meitat que no va saber culminar.

Pròxim rival, a casa: EF Gavà.

Juvenil C 1-2 EF Base Calafell (Preferent, jornada 4)

El Cornellà va anar de menys a més però dos errors en la primera meitat li van donar doble avantatge al conjunt visitant. Ja en la segona part, Jordi va retallar distàncies per als verds però no va ser suficient per puntuar.

Pròxim rival, a domicili: Escola Valls.

Cadet A 3-1 Gimnàstic Manresa (Divisió d’Honor, jornada 4)

Partit molt seriós dels nois de Sergi Carrasco, que van portar la iniciativa en tot moment i van ser efectius. Els gols, obra de Jose, Pau Herrera i Miguel.

Pròxim rival, a domicili: Girona FC.

Fundació UE Cornellà 3-3 Cadet B (Preferent, jornada 4)

El conjunt d’Adri Guerrero va sortir molt fort i va situar el 0-3 en el marcador, gràcies a les dianes de De Gràcia, Tité i Lolo, no obstant això, la falta de solidesa i la relaxació van permetre la Fundació UEC igualar el partit abans del descans.

Pròxim rival, a casa: CD La Floresta.

Infantil Sub 14 A 1-0 Sant Cugat FC (Divisió d’Honor, jornada 4)

El Cornellà va aconseguir una victòria en un duel molt complicat davant un rival de gran exigència Aly, en la segona meitat, va fer l’única diana del partit.

Pròxim rival, a casa: Fundació Badalona.

EF Gavà 0-2 Infantil Sub 13 A (Divisió d’Honor, jornada 4)

De menys a més van anar els nois d’Andrés Pérez, que van ser resolutius i van gaudir d’oportunitats per ampliar el resultat. Els gols, obra de Francis i Iyad.

Pròxim rival, a domicili: UE Vilassar Mar.

Aleví Sub 12 A 3-0 EF Angel Pedraza (Primera Divisió, jornada 3)

El doblet de Raúl i la diana de Jan van permetre els verds aconseguir la tercera victòria de la temporada.

Pròxim rival, a domicili: PB Collblanc Sants.