Inicio » Notícies » Actualitat » FUTBOL BASE 21-22 SETEMBRE
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries, un empat i una derrota.

Juvenil A 3-1 CE Mercantil (Divisió d’Honor, jornada 4)

Segona victòria de la temporada i segona al Nou Municipal. Els verds van deixar enrere l’ensopegada a Zaragoza i van sumar una victòria en un partit en el qual es van mostrar superiors al seu rival. Gols de Barrantes, Montesinos i Manu.

Pròxim rival, a domicili: Gimnàstic Manresa.

Juvenil B 2-2 FE Grama (Lliga Nacional, jornada 1)

Inici de lliga trepidant amb repartiment de punts a casa. L’equip de Jorge Freixes es va avançar als 20 minuts gràcies a la diana d’Aran però el conjunt colomenc va aconseguir donar-li la volta al marcador en l’inici del segon temps. Els verds no es van rendir i van aconseguir igualar definitivament mitjançant Biel.

Pròxim rival, a domicili: UE Olot.

Juvenil C 5-3 CD La Floresta (Preferent, jornada 1)

Triomf inicial molt treballat per al conjunt d’Eric Plaza, que va haver de remuntar un 0-2 del conjunt visitant, resultat amb el qual es va arribar al descans. En un segon temps de gran esforç col·lectiu, el Cornellà va aconseguir anotar cinc gols: Marcos, Michael (x2), Jordi i Marc.

Pròxim rival, a domicili: At. Segre.

UE Vilassar Mar 1-3 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 1)

Tres punts per començar la temporada en un duel dominat de principi a fi. Solidesa defensiva i efectivad en atac. Els tres gols, obra d’Herrera, Miguel i Osorio.

Pròxim rival, a casa: CF Damm.

Cadet B 3-5 Castelldefels (Preferent, jornada 1)

Dura derrota al Nou Municipal, en l’estrena de la competició, en un partit en el qual els verds es van posar per davant fins a dues ocasions. Els gols, obra d’Aleix i Manuel (x2).

Pròxim rival, a domicili: UD Marianao Poblet.

UE Vilassar Mar 0-4 Infantil Sub 14 A (Divisió d’Honor, jornada 1)

Contundent primera victòria de la temporada per als verds, que es van mostrar seriosos i efectius. Lucas, Aly, Pol i Marc van ser els autors dels gols.

Pròxim rival, a casa: FC Barcelona.

Infantil Sub 13 A 4-0 FC Martinenc (Divisió d’Honor, jornada 1)

Gran domini i porteria a zero per arrencar la competició. Els gols, obra d’Aaron (x2), Iyad i p.p.

Pròxim rival, a domicili: Sant Cugat FC.

Aleví Sub 12 A (Primera Divisió, grup 8)

La competició arrenca el proper cap de setmana.