Inicio » Notícies » Actualitat » FUTBOL BASE 5-6 OCTUBRE
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, dos empats i dues derrotes.

Juvenil A 1-3 CD San Francisco (Divisió d’Honor, jornada 6)

Primera derrota de la temporada a casa per al conjunt dirigit per Albert García. Després de l’empat sense gols al descans, els verds, mitjançant Pol Montesinos, van aconseguir igualar el gol del conjunt visitant que, en tot just dos minuts, va situar el 1-3 definitiu.

Pròxim rival, a casa: Nàstic de Tarragona.

Juvenil B 1-0 UE Sant Andreu (Lliga Nacional, jornada 3)

Partit intens i amb molt de ritme el que va tancar la tarda de dissabte al Nou Municipal. Els verds, que van tenir diverses aproximacions, van resoldre el duel amb la diana de Nuhu en els minuts finals.

Pròxim rival, a domicili: APA Poble Sec.

FC Santboià 0-4 Juvenil C (Preferent, jornada 3)

Gran victòria del conjunt d’Eric Plaza, en el segon desplaçament consecutiu, en un partit en el qual van anar de menys a més, aconseguint anotar els quatre gols en la segona meitat, obra de Joan, Benja, Adri Hidalgo i Lynel.

Pròxim rival, a casa: Escola FB Calafell.

RCD Espanyol 2-2 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 3)

Gran igualtat durant els 80 minuts de partit. Els nois de Sergi Carrasco es van posar per darrere en el marcador però van aconseguir remuntar mitjançant Herrera i Tae, no obstant això i malgrat les bones oportunitats a favor, el marcador va acabar en taules.

Pròxim rival, a casa: Gimnàstic Manresa.

Cadet B 1-1 Fundació Base Reus (Preferent, jornada 3)

El Cornellà va mostrar una bona versió davant un exigent rival però la falta de contundència en totes dues àrees va ser determinant. Gol de Lolo.

Pròxim rival, a domicili: Fundació UE Cornellà.

EF Gavà 0-2 Infantil Sub 14 A (Divisió d’Honor, jornada 3)

Exigent i incòmode partit per a un Cornellà que va haver de treballar molt per emportar-se els 3 punts de Can Torelló. Tots dos gols van arribar en la segona meitat, obra de Khadim i Pol Andrés.

Pròxim rival, a casa: Sant Cugat FC.

Infantil Sub 13 A 0-2 FC Barcelona (Divisió d’Honor, jornada 3)

Els verds van competir bé davant un gran rival però dues accions puntuals van decidir el partit.

Pròxim rival, a domicili: EF Gavà.

Escola Collblanc Torrassa 2-6 Aleví Sub 12 A (Primera Divisió, jornada 2)

Per davant en el marcador des del primer minut de partit, el Cornellà va aconseguir la segona victòria del curs 24/25. Els gols, obra de Max (x2), Raul (x3) i Martin.

Pròxim rival, a casa: EF Angel Pedraza.