UE CORNELLÀ 0-0 CD ATLÉTICO BALEARES (JORNADA 4)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 0-0 CD ATLÉTICO BALEARES (JORNADA 4)

La bona feina portarà els seus fruits.

Partit molt seriós de la UE Cornellà, que ha estat millor que l’Atlético Baleares i ha merescut emportar-se els 3 punts. El primer triomf es resisteix.

Primer temps de domini i aproximacions per al conjunt de Genís Sampietro, que ha pogut arribar al descans amb avantatge en el marcador després de generar clares ocasions mitjançant Ibai Reches i Javi Serra. Fins i tot Reches ha fet el primer del partit però el col·legiat ha anul·lat la seva rematada per fora de joc.

En la represa, tot just començar, el conjunt visitant ha tingut una de les més clares amb un xut que ha salvat Miño. A poc a poc, i amb el pas dels minuts, UEC i ATB han buscat trencar la igualada sense èxit. Els verds, que no han pogut marcar el que hagués significat el gol del triomf, continuen millorant i oferint sensacions molt positives.

El proper diumenge, 29 de setembre, l’equip tornarà a jugar al Nou Municipal davant la UE Sant Andreu (18h).

• Declaracions post-partit de Genís Sampietro: CLIC AQUÍ

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Competició: Jornada 4 – Segunda Federación

Gols: –

Àrbitre: Héctor Bouzas Laconti. Grogues a Genís, Ricard, Bruno i Oliveira (UEC), i a Gerardo i Josep Jaume (ATB).

UE CORNELLÀ: Miño, Bruno (Juan, 75′), Oliveira, Forcén, Ricard, Izan, Serra (Albert, 86′), Mateo (Master, 65′), Madrigal (Vilaplana, 86′), Ibai (Bouba, 65′) i Alejandro.

CD ATLÉTICO BALEARES: Jagoba, Pol, Josep Jaume, Gerardo (Carlos Julio, 65′), Toni Ramón (Ramis, 83′), Tovar, Pascual (Taffertshofer, 65′), Juanra, George (Plomer, 65′), Miguelito i Bover (Ortega, 83′).